Dit zijn de eerste LEGO Brick Sketches: vanaf 1 juni beschikbaar

LEGO LEGO Brick Sketches

LEGO komt binnenkort weer met een gloednieuw thema: Brick Sketches. Deze tweedimensionale afbeeldingen zijn het werk van Chris McVeigh, die het idee had voordat hij vorig jaar door LEGO werd aangenomen.

LEGO Brick Sketches

De Brick Sketches-sets worden volges Brickset vanaf 1 juni verkocht in de LEGO Shop en bij de release zullen er vier ontwerpen beschikbaar zijn: First Order Stormtrooper, BB-8, Batman en The Joker. Een prijs heeft LEGO nog niet bekendgemaakt, maar het zou gaat om een bedrag rond de 20 euro en de sets bestaan uit iets minder dan 200 stenen.

LEGO Brick Sketches 40391 First Order Stormtrooper

LEGO Brick Sketches 40431 BB-8

LEGO Brick Sketches 40386 Batman

LEGO Brick Sketches 40428 Joker

Je kunt het oorspronkelijk werk van McVeigh bekijken op Flickr. In het voorwoord van de instructies legt Chris uit dat “door een verbazingwekkende reeks gebeurtenissen Brick Sketches nu verkrijgbaar zijn bij de LEGO. Het is een droom die uitkomt.” Mcveigh is tegenwoordig ontwerper bij LEGO en was eerder actief op Flickr en zijn website, waar een groot aantal (gratis) bouwinstructies zijn te vinden.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten