Dit zijn de winnaars van de LEGO VIP 2X-actie

LEGO

In de periode van 9 tot en met 13 december vond de LEGO VIP 2X-winactie plaats. Iedereen die tijdens deze periode een aankoop deed in de LEGO Shop met een door ons gegeneerde code voor een extra GWP kwam in aanmerking om een van drie prijzen te winnen. We hebben alles inmiddels gecontroleerd en dit zijn de winnaars:

  • Marcel Lamberink wint LEGO Technic Ferrari Daytona SP3: The Sense of Perfection (Limited Edition)
  • Jules Peter wint LEGO 40484 Voortuin van de Kerstman 
  • Martijn Bekkers wint LEGO 5007016 VIP 1950’s Retro Tin LEGO-logo

Op korte termijn zal er contact met de winnaars worden opgenomen om de adresgegevens uit te wisselen, waarna de prijs zo snel mogelijk jouw kant op komt. De rest kan de code om hun cadeau bij aankoop nog gebruiken tot en met 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt. Een code genereer je hier.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

1 Reactie

  1. Wat leuk dat ik die leuke set met de Kerstman gewonnen heb!

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten