Donkey Kong en LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle officieel aangekondigd

LEGO LEGO Super Mario

LEGO heeft op Mario Day (MAR10) zoals verwacht twee nieuwe sets aangekondigd met daarbij een gloednieuw personage voor de serie: Donkey Kong. Vanaf 1 augustus zijn LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle en Donkey Kong verkrijgbaar in de LEGO Shop.

LEGO Super Mario 2023

LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle

LEGO Super Mario 71423 Dry Bowser Castle Battle bestaat uit 1321 stenen en zal op 1 augustus 2023 worden uitgebracht voor €104,99. Bouwers kunnen het kasteel verkennen met de interactieve figuren van LEGO Peach, Mario of Luigi (een van de drie is vereist). Bouwbare personages van Dry Bowser, Lava Monster, Bone Goomba, Bone Piranha Plant en Purple Toad maken onderdeel uit van de set.

De ingang van het kasteel is de kaak van Bowser en ook zijn er allerlei functies aanwezig, zoals een hijskraan om de paarse Toad uit de val te redden en Dry Bowser omver te werpen, flippers om de Bone Piranha Plant en Bone Goomba te verslaan en een Magmaargh-aanvalsfunctie. Verder bevat het kasteel een fitnessruimte, geheime ingang, strategiekamer, sleutelblok en schatkistblok

  • Setnummer: 71423
  • Naam: Dry Bowser Castle Battle
  • Thema: Super Mario
  • Aantal stenen: 1321
  • Prijs: €104,99 in LEGO Shop NLBE
  • Release: 1 augustus 2023

Donkey Kong

LEGO heeft tijdens de presentatie ook voor het eerst Donkey Kong aangekondigd. Deze set verschijnt in de zomer, maar verdere informatie is vooralsnog niet beschikbaar.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten