Eerste afbeeldingen LEGO 40424 Winter Snowball Fight

LEGO

De eerste afbeeldingen van een nieuwe LEGO-set voor de wintermaanden zijn verschenen in de LEGO Shop: LEGO 40424 Winter Snowball Fight. De set valt onder het LEGO Iconic-thema en wordt op 1 september uitgebracht in de Amerikaanse LEGO Shop. Het is nog onduidelijk of LEGO 40424 Winter Snowball Fight op deze datum ook in Nederland en België wordt uitgebracht, want de Halloween-sets die een paar weken geleden werden gelanceerd zijn nog niet beschikbaar.

LEGO 40424 Winter Snowball Fight

LEGO 40424 Winter Snowball bestaat uit 149 onderdelen, inclusief twee minifiguren en een husky. De set bevat ook een bouwbare sneeuwpop, een tafel met koekjes, enkele winteraccessoires (zoals ski’s en skistokken), een schans om van af te sleeën en een muur van sneeuw met een ingebouwde katapult voor een sneeuwballengevecht. De prijs is $12,99 in de Verenigde Staten en dat zal hier vermoedelijk resulteren in een prijs van €12,99.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten