Eerste beelden LEGO Jurassic Park R-Rex Rampage 75936 gelekt

LEGO

LEGO- en Jurassic Park-fans opgelet, want binnenkort verschijnt er een uitgebreide nieuwe set genaamd Jurassic Park R-Rex Rampage 75936. De set verschijnt in juli en zoals je op de onderstaande beelden kan zien bestaat het gehele pakket uit 3120 delen. Volgens betrouwbare bronnen krijgt LEGO Jurassic Park T-Rex Rampage 75936 een adviesprijs van ongeveer 250 euro in Europa.

→ Lees ook: LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage vanaf 19 juni te koop

LEGO Jurassic Park R-Rex Rampage 75936

Op de voorzijde van de verpakking zien we dat de set wordt geleverd met zes minifiguren: Ian Malcom, Ray Arnold, John Hammond, Ellie Sattler, Alan Grant en Dennis Nedry. Op de achtergrond zien we de iconische Jurassic Park-poort. De T-Rex wordt het grootste bouwwerk van de set.

De achterkant van de doos laat zien dat de poort zes kleine openingen heeft met verwijzingen naar de verschillende scènes uit de originele film. We begrijpen ze persoonlijk niet allemaal en het is vreemd om te zien dat Donald Gennaro ontbreekt, terwijl het toilet wel aanwezig is. Het is één van de bekendste scènes uit de film, waardoor een minifiguur van Gennaro zeker niet had misstaan in de set.

→ Update: VIP-leden kunnen LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage vanaf 19 juni bestellen voor €249,99. Op 1 juli kan iedereen de set kopen in LEGO Stores en de LEGO Online Shop.

Niet iedereen is overigens even blij met het resultaat en op verschillende sites wordt gewezen op LEGO Ideas-project Jurassic Park dat de benodigde 10.000 stemmen behaalde, maar niet commercieel werd uitgebracht. Deze set past qua stijl beter bij de originele film en bevat naast de T-Rex ook nog de bekende jeep.

Het LEGO Ideas-project Jurassic Park.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten