Eerste teaser voor LEGO Ideas 21339 BTS Dynamite gepubliceerd

LEGO LEGO Ideas

LEGO heeft de eerste teaser voor LEGO Ideas 21339 BTS Dynamite gedeeld. Er is nog weinig van de set te zien, maar we kunnen wel bevestigen dat de zeven leden van de Zuid-Koreaanse K-popband BTS aanwezig zullen zijn als minifiguren: RM (Kim Nam-joon), Suga (Min Yoon-gi) en J-Hope (Jung Ho-seok), Jin (Kim Seok-jin), Jimin (Park Ji-min), V (Kim Tae-hyung) en Jungkook (Jeon Jung-kook). De set bestaat uit 749 stenen en is vanaf 1 maart 2023 te koop in de LEGO Shop voor €99,99.

Update → LEGO Ideas 21339 BTS Dynamite is officieel aangekondigd

LEGO Ideas 21339 BTS Dynamite

In Europa zal LEGO Ideas 21339 BTS Dynamite vermoedelijk niet op enorm veel interesse kunnen rekenen en dat is ook de reden waarom de aankondiging op donderdagochtend om 06:00 zal plaatsvinden. LEGO focust zich met deze set duidelijk op een andere markt en dat is niet zonder reden. In slechts enkele uren werd de teaser op Twitter maar liefst 4,5 miljoen keer bekeken en genereerde het 180.000 likes. Om je een idee te geven hoe indrukwekkend deze cijfers zijn, kunnen we kijken naar de teaser van The Lord of the Rings Rivendell, die in een week tijd 680.000 keer is bekeken en 8000 likes ontving.

  • Setnummer: 21339
  • Naam: BTS Dynamite
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: 749
  • Aantal minifiguren: 7
  • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum: 1 maart 2023
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

Het Ideas-project BTS‘ Dynamite werd vorig jaar door LEGO geselecteerd om te verschijnen als echte set. Het idee is gebaseerd op de video ‘Dynamite’ en het project lijkt door het Deense bedrijf vooral te zijn gekozen vanwege de markt. De band is namelijk vooral in Azië erg populair en laat dat nou net een belangrijke groeimarkt zijn voor LEGO. We verwachten op korte termijn in ieder geval nog geen set die gebaseerd zal zijn op de Nederlandse palingsound.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten