Eerste teaser voor LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship

LEGO LEGO Star Wars

Fans van de LEGO Star Wars-serie kunnen binnenkort uitkijken naar een nieuwe Ultimate Collector Series-set, want vandaag heeft het Deense bedrijf de eerste teaser voor LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship gedeeld. De set wordt op donderdag 15 juli volledig onthuld en zal vanaf 15:00 te aanschouwen zijn in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Vorig jaar lanceerde LEGO een poll op zijn Ideas-website en hieruit rolde het Republic Gunship met meer dan de helft van de stemmen als winnaar uit de bus.

  • Setnummer: 75309
  • Naam: Republic Gunship
  • Thema: Star Wars Ultimate Collector Series
  • Aantal stenen: 3292
  • Prijs: €349,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Afmetingen: lengte van 52 tot 55 cm, spanwijdte van circa 50 cm en 24 cm hoog
  • LEGO Designer: Jens Kronvold Frederiksen en Hans Burkhard Schlömer
  • Releasedatum: 1 augustus 2021
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder

LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship

De eerste teaser voor het LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship werd gestuurd naar de inbox van de LEGO Ideas-gebruikers die op het model hebben gestemd. “Gekozen door jou! De nieuwste LEGO Star Wars Ultimate Collectors Series-set – The Republic Gunship – is klaar voor de missie en staat op het punt om op te stijgen ter ondersteuning van de Galactische Republiek. En omdat u een van de meer dan 30.000 LEGO Ideas-stemmers bent die ervoor gezorgd hebben dat de Republic Gunship de concurrentie versloeg en werkelijkheid werd, geven we u deze wereld exclusieve sneak peek van wat komen gaat”, aldus LEGO in de e-mail.

“We weten natuurlijk dat u deze kolos in al zijn glorie wilt zien. Daarom nodigen we je uit om af te stemmen op onze speciale YouTube Premiere die begint op 15 juli 2021 om 15:00 Nederlandse tijd, waar de volledige set zal worden onthuld. De YouTube Premiere zal worden gepresenteerd door de ultieme LEGO Star Wars AFOL, David Hall, met LEGO Designers Jens Kronvold Frederiksen en Hans Burkhard Schlömer.”

We hebben informatie ontvangen dat LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship op 1 augustus exclusief wordt gelanceerd in de LEGO Shop voor €349,99. Het model bestaat uit 3292 stenen en krijgt een aanbevolen leeftijd van 18 jaar en ouder. Het Gunship zal slechts twee minifiguren (Mace Windu en Phase 1 Clone) bevatten, die vermoedelijk alleen zullen dienen als decoratie op de bijgevoegde standaard, aangezien de afmetingen van het Gunship niet geschikt zijn voor minifiguren. Volgens geruchten heeft het model een lengte van 52 tot 55 cm, een spanwijdte van circa 50 cm en een hoogte van 24 cm. LEGO heeft onlangs op een dag voor media bekendgemaakt dat het Gunschip ongeveer de grootte heeft van een salontafel en te groot zal zijn voor een plank.

Seinfeld-fans kunnen LEGO Ideas 21328 Seinfeld vanaf woensdag 21 juli 2021 aanschaffen via de VIP-voorverkoop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start gaat. LEGO Ideas 21328 Seinfeld bestaat uit 1326 stenen en heeft een adviesprijs van €79,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten