Geef je geboortemaand door en ontvang een speciale LEGO-aanbieding

LEGO

Ben je bijna jarig en LEGO VIP-lid dan kun je binnenkort een aanbieding ontvangen. Het wat je daarvoor hoeft te doen is je geboortemaand doorgeven in het Nederlandse en Belgische VIP Reward Centre.

Voor het voltooien van de enquête ontvang je 5 VIP-punten. Je kan de vraag vinden op de ‘Startpagina voor VIP’s’ onder het kopje ‘VIP-activiteiten voltooien’. Het is nog niet bekend hoe de actie exact zal verlopen, maar we vermoeden dat je in de maand van je verjaardag een coupon ontvangt waarmee je een LEGO Polybag of een eerder verschenen GWP aan je bestelling kan toevoegen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

4 Reacties

 1. 19-02-1958

  Reageer
 2. 24-12-1954

  Reageer
 3. Jayden van Steeg 07-11-2007

  Reageer
 4. hahaha

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten