Laatste kans om LEGO 80104 Leeuwendans en LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar te bemachtigen

LEGO

LEGO 80104 Leeuwendans en LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar zullen later dit jaar verdwijnen en waren daardoor al een tijdje niet voorradig in de LEGO Shop. Mocht je de sets toch nog aan je collectie willen toevoegen voor een normale prijs dan is dit je kans, want beide sets zijn nu uit voorraad leverbaar. Check de sets via de onderstaande links.

LEGO 80104 Leeuwendans

De set LEGO 80104 Lion Dance toont een populaire en levendige scène van het Lentefestival (Chinees Nieuwjaar) en heeft als doel prachtige herinneringen terug te brengen aan het traditionele festival. De set bevat 5 kleine leeuwfiguren en een podium. Een bijbehorende tempelpoort is versierd met traditionele patronen. De set komt met 8 minifiguren, waaronder leeuwendansers en een man in een rattenkostuum voor Year of the Rat. Extra accessoires bestaan uit een ode rol met de beste wensen, de rode bal, de kool, de kalligrafieborstel en vuurwerk. De set krijgt een adviesprijs van 69,99.

LEGO 80105 Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar

LEGO 80105 Chinese New Year Temple Fair is gebaseerd op een populair evenement dat vaak wordt gezien in steden in heel China aan het begin van het nieuwe maanjaar. De set bevat kraampjes met een selectie van authentieke items gevonden op Temple Fair. Van gegrilde gerechten tot snoep, speelgoed, vazen en deegfiguren, alles is gemodelleerd. De set komt met 14 minifiguren. Deze uitgebreide krijgt een prijskaartje van 99,99.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten