LEGO 17101 Boost in de aanbieding met bijna 60 euro korting

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO 17101 Boost gaat er over niet al te lange tijd uit en is bij veel retailers inmiddels al niet meer te bestellen. Bij Amazon Nederland is de set nog wel te bestellen en dat ook nog eens met een mooie korting. De set is momenteel te bestellen voor €111,99 en dat is een korting van €58 op de adviesprijs van €169,99 (elders vanaf €156,99). Bestellen kan via deze link.

Een flink aantal accounts op Amazon Nederland komen ook nog in aanmerking voor €5 korting op je volgende aankoop vanaf €25.

Met LEGO BOOST leren kinderen van alles over herhalingen en variabelen, het verbetert hun STEM- en creatieve probleemoplossingsvaardigheden en het ontwikkelt hun fantasie wanneer ze schakelen tussen begeleid spelen en spelen met een open einde.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten