LEGO 2021-catalogus: meerdere nieuwe sets onthuld

LEGO

Het huidige jaar zit er bijna op en dat betekent dat het weer tijd is voor de LEGO-catalogus voor 2021. LEGO heeft vorige week in Nieuw-Zeeland de nieuwe catalogus beschikbaar gemaakt en hierin zijn ook enkele nieuwe sets zichtbaar die in maart 2021 worden uitgebracht.

Nieuwe LEGO-sets in 2021

De volledige catalogus kan via deze link worden bekeken (directe link)en in dit artikel zullen we enkele nieuwe sets uitlichten. De catalogus bestrijkt officieel de periode van januari tot mei, maar (met uitzondering van de reeds bekende Minions) ontbreken nog de sets die in april en mei op de markt komen. Houd er rekening mee dat de catalogus gemaakt is voor Nieuw-Zeeland, waardoor er enkele verschillen kunnen ontstaan. In Nederlandse en Belgische LEGO Shop is de nieuwe catalogus nog niet beschikbaar, hoewel daar ongetwijfeld spoedig verandering in zal komen.

In de catalogus wordt ook voor het eerst reclame gemaakt voor de nieuwe LEGO Vidiyo-serie, echter zijn er helaas nog geen afbeeldingen beschikbaar van deze sets. LEGO Vidiyo wordt in maart 2021 wereldwijd gelanceerd. Verder zijn er afbeeldingen zichtbaar van nieuwe LEGO Technic- en Ninjago Jungle-sets.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

1 Reactie

  1. Uhm… leuke sets, maar de treinen zijn foetsie…?

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten