LEGO 40337 Gingerbread House is in december cadeau bij aankoop in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

Er zijn afbeeldingen verschenen van het volgende cadeau dat LEGO gaat leveren bij aankopen in de LEGO Online Shop. LEGO 40337 Gingerbread House is een miniversie van het onlangs uitgebrachte LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House en is vanaf 6 tot en met 24 december 2019 beschikbaar of zolang de voorraad strekt.

LEGO 40337 Gingerbread House

In oktober deelde de Facebook-pagina Bricks & Bricks de eerste afbeelding van LEGO 40337 Gingerbread House, maar destijds was nog onbekend bij welke aankopen de kleine set wordt meegeleverd. Daar is dankzij de Amerikaanse flyer voor de LEGO Shop in december verandering in gekomen, want de set zal worden meegeleverd bij bestellingen van $99 of meer. Op basis van eerdere promoties kunnen we ervan uitgaan dat LEGO 40337 Gingerbread House mee wordt geleverd vanaf €99.

Op de verpakking is te zien dat het een set is die in beperkte oplage wordt uitgebracht, hoewel dat in het geval van LEGO niet altijd alles zegt. De LEGO Limited Edition-sets zijn in het verleden meerdere keren op een later moment teruggekeerd, hoewel de kans dat dit gaat gebeuren klein lijkt aangezien er ditmaal op een tegel ‘2019’ staat afgedrukt. Dit cadeau is in ieder geval geheel nieuw en moet niet worden verward met Holiday Set 40139 Gingerbread House uit, een andere GWP bestaande uit 277 stenen die in 2015 net voor kerst verscheen.


Als Amazon-Partner verdient BrickTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten