LEGO 40337 Gingerbread House wordt in december cadeau bij aankopen in LEGO Shop

LEGO

Er zijn afbeeldingen verschenen van het volgende cadeau dat LEGO gaat leveren bij aankopen in de LEGO Online Shop. LEGO 40337 Gingerbread House is een miniversie van het onlangs uitgebrachte LEGO Creator Expert 10267 Gingerbread House en zal waarschijnlijk ergens in december beschikbaar worden gemaakt.

LEGO 40337 Gingerbread House

De Facebook-pagina Bricks & Bricks deelde de afbeelding van LEGO 40337 Gingerbread House, maar wist helaas niet te vertellen bij welke aankopen de kleine set wordt meegeleverd. Er bestaat een kans dat het gebonden is aan de aankoop van het recent uitgebrachte Gingerbread House, echter achten wij die kans klein. Het is aannemelijker dat alle LEGO-aankopen vanaf een onbekend bedrag in aanmerking komen.

Op de verpakking is te zien dat het een set is die in beperkte oplage wordt uitgebracht, hoewel dat in het geval van LEGO niet altijd alles zegt. De LEGO Limited Edition-sets zijn in het verleden meerdere keren op een later moment teruggekeerd, hoewel de kans dat dit gaat gebeuren klein lijkt aangezien er ditmaal op een tegel ‘2019’ staat afgedrukt. Dit cadeau is in ieder geval geheel nieuw en moet niet worden verward met Holiday Set 40139 Gingerbread House uit, een andere GWP bestaande uit 277 stenen die in 2015 net voor kerst verscheen.

[content-egg-block post_id=2024 template=offers_list]

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten