LEGO 40346 LEGOLAND Park officieel beschikbaar in parken en Discovery Centers

LEGO

Afgelopen weekend verschenen er al enkele afbeeldingen van LEGO 40346 LEGOLAND Park en LEGOLAND Billund heeft op Facebook nu officieel het bestaan van de set aangekondigd. De set zal worden verkocht in alle LEGOLAND-parken wereldwijd en de winkels van de verschillende LEGOLAND Discovery Centers. Op de ingang is een sticker met Billund geplakt, echter kun je ook kiezen voor California, Florida, New York, Windsor, Deutschland, Dubai, Malaysia en Japan.

Volgens PromoBricks is de set ook verkrijgbaar in Oberhausen en bedraagt de prijs 89,99 euro. Dat is een scherpe prijs gezien de 1336 stukjes en de elf minifiguren die zich in de doos bevinden. Via de webshop van LEGO zal LEGO 40346 LEGOLAND Park helaas niet worden aangeboden.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten