LEGO 40346 LEGOLAND Park uitgebracht

LEGO

LEGO komt in juni met een gloednieuwe set: LEGO 40346 LEGOLAND Park. De set gaat rond de 100 euro kosten en zal exclusief verkrijgbaar zijn in alle LEGOLAND-parken en de winkels van het LEGOLAND Discovery Centre. In de doos zijn in totaal 1336 stukjes en elf minifiguren te vinden.

LEGO 40346 LEGOLAND Park bevat verschillende attracties van de LEGOLAND-parken waaronder de Dragon Roller Coaster, Sky Cruiser, Miniland en de ingang. Op de ingang is een sticker met Billund geplakt, echter kun je ook kiezen voor California, Florida, New York, Windsor, Deutschland, Dubai, Malaysia en Japan. Verder is er aankleding aanwezig in de vorm van een wc, wagentje met snacks, bankje met bloemen, babyverzorging, LEGO shop en ticketverkoop.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten