LEGO 40371 Paasei en polybag Paashaas 30550 gratis bij aankopen in LEGO Online Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

De paasdagen zijn weer in aantocht en LEGO viert dat met een gratis set bij aankopen. Het bouwbare paasei is een limited edition set met het nummer 40371. Vanaf 23 maart tot 13 april 2020 (of zolang de voorraad strekt) wordt het paasei gratis meegeleverd bij bestellingen vanaf 55 euro in de LEGO Shop. Daarnaast krijg je bij alle bestellingen vanaf 35 euro de polybag Paashaas 30550 cadeau. De promoties zijn met elkaar te combineren, waardoor je ze beide ontvangt bij een order van meer dan 55 euro. Lezers uit Belgie kunnen de promoties hier bekijken.

Je kan deze cadeaus natuurlijk mooi combineren met het nieuwe LEGO Ideas Pirates of Barracuda Bay of pre-orders zoals de LEGO Technic Dom’s Dodge Charger, LEGO Super Mario of de Star Wars-helmen die later deze maand verschijnen. Wees er snel bij, want de voorraad is vermoedelijk niet groot gezien het feit dat ze eerder al uit de shop waren verdwenen.

Om optimaal te profiteren is het verstandig om sets aan te schaffen die alleen verkrijgbaar zijn bij LEGO of elders niet veel goedkoper zijn, omdat in de LEGO Shop nagenoeg altijd de adviesprijs wordt gehanteerd. Wij hebben enkele suggesties voor je op een rij gezet:

LEGO 40371 Paasei

Dankzij de bouwinstructies hebben we nu een gedetailleerd beeld van de set. Het paasei kan worden geopend en er komt een klein paashaas uit. Daarnaast is het voor het eerst dat de paasset als limited edition wordt uitgebracht. Tot nu toe zijn deze limited edition-modellen van LEGO alleen beschikbaar geweest tijdens Kerstmis.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten