LEGO 40410 A Christmas Carol wordt kerstcadeau bij aankoop (GWP) tijdens LEGO Black Friday 2020

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO komt ieder jaar tijdens het kerstseizoen met een promotionele set en in 2020 gaat het vermoedelijk om LEGO 40410 A Christmas Carol. Op Instagram is namelijk de eerste afbeelding van de GWP verschenen. De set is gebaseerd op het boek ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens.

LEGO 40410 A Christmas Carol

De foto toont het boek van Charles Dickens in LEGO-vorm, een interieur met kerstthema en drie minifiguren. Het is nog onbekend wanneer de set beschikbaar wordt gemaakt maar de kans is groot dat het onderdeel zal uitmaken van het LEGO Black Friday 2020-evenement. Vorig jaar werd de LEGO 40338 Christmas Tree aangeboden tijdens het koopjesevenement dat destijds op 25 november van start ging en op 4 december ten einde kwam. De kerstboom werd gratis meegeleverd bij aankopen van €120 of meer en we verwachten dat LEGO 40410 A Christmas Carol vergelijkbare voorwaarden zal krijgen.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten