LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute vanaf 6 maart beschikbaar als GWP in LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute werd vorige maand al onthuld als GWP en is nu exclusief beschikbaar in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de GWP bekijken via deze link. Het cadeau bij aankoop wordt ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag aangeboden.

  • Setnummer: 40450
  • Naam: Eerbetoon aan Amelia Earhart
  • Engelse naam: Amelia Earhart Tribute
  • Aantal stenen: 203
  • Aantal minifiguren: 1 (Amelia Earhart)
  • Minimale orderwaarde: €100
  • Afmetingen: 20 cm x 20 cm x 12 cm
  • Start promotie: 6 maart 2021
  • Waar: LEGO Shop NL | BE

LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute

De LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute-set wordt vanaf 6 maart meegeleverd bij bestellingen in de LEGO Shop vanaf €100. Er zijn geen restricties qua thema’s, maar orders via Bricks & Pieces zijn uitgesloten. De promotie loopt tot en met 14 maart of zolang de voorraad strekt. Ons advies is om er snel bij te zijn, want deze cadeaus zijn doorgaans populair en niet lang beschikbaar.

Het bouwwerkje bestaat uit 203 en heeft volgens LEGO een waarde van €19,99. Het vliegtuig van de LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute-set is de Lockheed Vega 5B, waarmee Amelia Earhart de vrouw werd die solo de Atlantische Oceaan overstak in 1932. Earhart gebruikte haar populariteit daarnaast om te vechten voor gelijke rechten voor vrouwen en het is dan ook niet verwonderlijk dat LEGO haar heeft gekozen om Internationale Vrouwendag op 8 maart te vieren.

Bouwers kunnen de Lockheed Vega 5B op de bouwbare standaard plaatsen en natuurlijk is er ook een minifiguur van Amelia Earhart aanwezig. Er worden helaas geen geprinte stenen meegeleverd en op het stickervel bevinden zich 12 stickers. De set is 19,95 cm lang, 20,7 breed en 12 cm diep.

Aanbevolen sets

De LEGO Shop is niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar er zijn verschillende sets die exclusief door LEGO worden verkocht en deze zijn daardoor nergens goedkoper te verkrijgen. Wil je optimaal profiteren dan is het verstandig om een van de onderstaande exclusieve D2C-sets te bestellen:

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten