LEGO 40484 Santa’s Frontyard: eerste afbeelding van toekomstige GWP

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO 40488 Coffee Cart werd vandaag gelanceerd als nieuw cadeau bij aankoop, maar daar zal het in november en december niet bij blijven. Vandaag werd de toekomstige GWP LEGO 40484 Santa’s Frontyard al gespot in de LEGO Shop, echter bleek het om een foutje te gaan en inmiddels zijn alle verwijzingen weer verwijderd.

We vermoeden dat de kleine set staat gepland voor het LEGO VIP-weekend of het LEGO Black Friday-evenement, waar vermoedelijk ook de bouwbare camera zijn introductie maakt. Daarnaast komt het Deense bedrijf ook nog met LEGO 40489 Mr. & Mrs. Claus’s Living Room, die waarschijnlijk begin december op de markt komt.

LEGO 40484 Santa’s Frontyard

LEGO 40484 Santa’s Frontyard is een vignet met een elf die een rendier een wortel voert. Het rendier is opgebouwd uit losse stenen. De set bestaat uit 317 stenen en komt met zes stickers. De rest van het landschap wordt gekenmerkt door kerstsparren op de voor- en achtergrond met een riviertje dat door een sneeuwlandschap stroomt. Verder is er een bordje dat verwijst naar de Noordpool.

  • Setnummer: 40484
  • Naam: Santa’s Frontyard
  • Prijs: voorwaarden nog onbekend
  • Periode: periode nog onbekend
  • Waar: LEGO Shop NL | LEGO Shop BE
In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten