LEGO 40484 Santa’s Frontyard weer beschikbaar als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

De GWP LEGO 40484 Santa’s Frontyard was al beschikbaar tijdens het VIP-weekend en keert deze week weer terug. Aan de voorwaarden is niks veranderd en dat betekent dat je minimaal €170 moet uitgeven om de set te bemachtigen. De voortuin van de Kerstman is een vignet met een elf die een rendier een wortel voert. Het rendier is opgebouwd uit losse stenen. De set bestaat uit 317 stenen en komt met zes stickers. De rest van het landschap wordt gekenmerkt door kerstsparren op de voor- en achtergrond met een riviertje dat door een sneeuwlandschap stroomt. Verder is er een bordje dat verwijst naar de Noordpool.

 • Setnummer: 40484
 • Naam: Santa’s Frontyard
 • Prijs: alle aankopen vanaf €170
 • Periode: 6 tot en met 24 december
 • Waar: LEGO Shop NL | LEGO Shop BE

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

1 Reactie

 1. Geachte lezer
  Is deze set ook los te koop graag een antwoord
  Met vriendelijke groet mh stoffelen

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten