LEGO 40487 Dream Holiday Sailboat verschijnt op 1 augustus als cadeau bij aankoop

LEGO LEGO VIP

Er verschijnen op 1 augustus verschillende leuke nieuwe sets, waaronder de Volkswagen T2 en Republic Gunship, en om mensen over de streep te trekken komt er een leuk cadeau bij aankoop: LEGO 40487 Dream Holiday Sailboat. De GWP is gebaseerd op het Sailing Ship Adventure van ontwerper yc_solo. Zijn ontwerp won vorig jaar de bouwwedstrijd  ‘Build that holiday into that holiday’. Het was destijds een nek-aan-nek-race met ‘Sightseeing in Europe’ van HarrisBricks, die het met 879 tegen 887 stemmen nipt verloor.

LEGO 40487 Dream Holiday Sailboat

LEGO 40487 Dream Holiday Sailboat is vanaf 1 augustus exclusief beschikbaar voor VIP-leden in de LEGO Shop, terwijl de set op 4 augustus ook door niet-VIP-leden is te verkrijgen. Het Deense bedrijf heeft de voorwaarden volgens verschillende bronnen helaas flink verhoogd. Eerder dit jaar werd de LEGO 40448 Vintage Car nog meegeleverd bij bestellingen vanaf €85, maar dat bedrag is naar verluidt stegen naar maar liefst €200.

 • Setnummer: 40487
 • Naam: Dream Holiday Sailboat
 • Aantal minifiguren: 2
 • Prijs: gratis bij aankopen vanaf €200
 • Periode: vanaf 1 augustus 2021 (zolang de voorraad strekt)
 • Waar: LEGO Shop NL LEGO Shop BE

Uit de eerder gelekte afbeelding van de set blijkt dat de LEGO-ontwerpers niet ver afgeweken van het originele ontwerp. De zeilboot ziet er bijna onveranderd uit en komt met een vrouwelijke en een mannelijke matroos. De set bevat ook twee dolfijnen, terwijl heeft het palmeiland het niet gehaald in het definitieve model.

LEGO viert in augustus zijn 90ste verjaardag met de komst van enkele iconische sets, waaronder LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle en 10497 Galaxy Explorer. Maar niet alleen oude thema’s worden nieuw leven in geblazen, want je kan ook uitkijken naar de LEGO Atari 2600, Chevrolet Camaro Z/28 1969, Marvel’s Sanctum Sanctorum en nog heel veel meer. Bij aankopen vanaf €150 ontvang je tot en met 14 augustus LEGO 40567 Forestmen’s Hideout als cadeau.

5 Reacties

 1. Is die ook los verkrijgbaar? De rest van de sets die ik nog wil zijn ergens anders een stuk goedkoper. En kom zo nooit aan de 200.

  Reageer
  • Nee, maar zal ongetwijfeld op Marktplaats worden aangeboden.

   Reageer
 2. Ik ben van plan de typmachine te gaan kopen, maar ik weet niet of ze online voor die ene cent verschil de GWP er niet bij doen. Misschien beter om dan naar de Store te gaan.

  Reageer
  • Dat doen ze. Kun je oplossen met een minifiguur of een sleutelhanger.

   Reageer
  • Doe je gewoon 1 steentje uit de PAB erbij.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten