Laatste dag: LEGO 40487 Sailboat Adventure tijdelijk terug als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO heeft vandaag weer een oude GWP teruggebracht: LEGO 40487 Sailboat Adventure. In de Nederlandse en Belgische LEGO Shop wordt er melding gemaakt van een verrassingscadeau, echter is bij het afrekenen duidelijk zichtbaar dat het gaat om de zeilboot.

Het cadeau ontvang je bij alle aankopen vanaf €150. Ook te combineren met de Volvo Wiellader, die als cadeau wordt meegeleverd bij Technic- Creator3in1- en/of Speed Champions-aankopen vanaf €40. Beide zijn beschikbaar tot en met 30 april of zolang de voorraad strekt, hoewel we vermoeden dat de voorraad van de zeilboot klein zal zijn.

LEGO 40487 Sailboat Adventure

De GWP is gebaseerd op het Sailing Ship Adventure van ontwerper yc_solo. Zijn ontwerp won vorig jaar de bouwwedstrijd ‘Build that holiday into that holiday’. Het was destijds een nek-aan-nek-race met ‘Sightseeing in Europe’ van HarrisBricks, die het met 879 tegen 887 stemmen nipt verloor. De zeilboot ziet er nagenoeg onveranderd uit en komt met een vrouwelijke en een mannelijke matroos. De set bevat ook twee dolfijnen, terwijl heeft het palmeiland het niet gehaald in het definitieve model.

  • Setnummer: 40487
  • Naam: Sailboat Adventure
  • Aantal minifiguren: 2
  • Prijs: gratis bij aankopen vanaf €150
  • Periode: 21 tot en met 30 april 2022
  • Waar: LEGO Shop NL LEGO Shop BE

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten