LEGO 40583 Houses of the World 1 vanaf zaterdag 4 maart weer beschikbaar als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

In januari verschenen er twee nieuwe cadeaus bij aankoop: LEGO 40580 Blacktron Cruiser en LEGO 40583 Houses of the World 1. Het laatstgenoemde model is vanaf 4 maart nogmaals beschikbaar als de eerste set in de House of the World-serie, die zal bestaan uit architecturen van verschillende landen.

LEGO 40583 Houses of the World 1

LEGO 40583 Houses of the World 1 is gebaseerd op een woning uit Midden-Amerika. De set bestaat uit 348 stenen en zal worden meegeleverd bij aankopen vanaf €250 in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De promotie loopt van 4 tot en met 12 maart 2023.

Het gebouw staat op een basis van 10×12 en dit model is 12 cm hoog, 8 cm breed en 10 cm diep. Een chihuahua, oorspronkelijk afkomstig uit Mexico, bewaakt het huis. Op de begane grond vinden we een keuken met koelkast, fornuis, tafel, bank en enkele stoelen. Boven bevindt zich de slaapkamer met een bed, stoel, vloerkleed en een dressoir met daarop een televisie. In de verpakking vinden we enkele stickers om het geheel wat extra details te geven.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

4 Reacties

 1. Vinden ze bij Lego dat we niet al genoeg geld hebben betaald/gekocht in November en December? Ik heb echt geen geldboompje in de tuin staan. Dit is weer mooi voor de handelaars, 50 euro op marktplaats en Bricklink vragen voor een gwp.

  Reageer
 2. Natuurlijk is de verhandel van een GWP vaak wat aan de hoge kant,
  anderzijds betaal je bij de Legoshop vaak de hoofdprijs ofwel de adviesprijs.

  Dus tja was is gratis?? Voor niks gaat de zon op.

  Afhankelijk van de beschikbaarheid van een “gratis” setje bij aankoop bepaald de waarde op de secundaire markt.

  Ik ben overigens niet onder de indruk van dit setje.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten