LEGO 40586 Moving Truck weer beschikbaar als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO heeft vandaag weer een oud cadeau bij aankoop teruggebracht: LEGO 40586 Moving Truck. In december van vorig jaar verschenen er al geruchten over een Pizza Delivery Truck, die gekoppeld zou zijn aan een aankoop van LEGO Icons 10312 Jazz Club. Dat blijkt niet het geval te zijn en ook is het niet vereist om de Modular Building-set aan te schaffen. De GWP zal in de periode 11-05-2023 t/m 21-05-2023 (of zolang de voorraad strekt) worden meegeleverd bij alle aankopen vanaf €180 in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

LEGO 40586 Moving Truck

LEGO 40586 Moving Truck bestaat uit 301 stenen en twee minifiguren. De verhuiswagen is op de zijkant voorzien van een sticker met daarop de tekst ‘Storage & Transfer’. Verder komt de set met een steekwagen om de piano, jukebox, jukebox, schilderij en het tafeltje in te laden. LEGO verwijst ook nog naar de nieuwste modular, want op de verhuisdoos is de tekst ‘To Jazz Club’ geplaatst.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

1 Reactie

  1. Die ziet er goed uit, pizza/ food trucks zijn er ondertussen meer dan genoeg geweest de laatste jaren.
    De keuze voor een verhuiswagen kan ik dan ook zeer waarderen, en zonder sticker kan hij in u hele stad aan het werk gezet worden.
    De extra interieur items vinden gegarandeerd ergens hun plaatsje.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten