LEGO 40594 Houses of the World 3: eerste afbeelding

LEGO LEGO aanbiedingen

De Houses of the World-serie van LEGO wordt binnenkort uitgebreid met een derde set: LEGO 40594 Houses of the World 3. Dankzij de Certificering-pagina van de LEGO Shop kunnen we ook de eerste (wazige) afbeelding van de set delen.  De set zal worden meegeleverd bij aankopen vanaf €250 in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop.

LEGO 40594 Houses of the World 3

LEGO 40594 Houses of the World 3 is gebaseerd op een woning die je vooral ziet in de regio van de Alpen. De bovenverdieping is uitgerust met hout en het balkon is versierd met bloemen. Verder kan de bovenkant worden verwijderd om toegang te krijgen tot het interieur. Voor de woning zien we verschillende houtblokken, een dier en een bijl.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten