LEGO 80103 Dragon Boat Race komt op 1 juni naar Europa

LEGO

LEGO maakt onlangs bekend dat het zijn toekomstige regionale Exclusives ook wereldwijd beschikbaar zal maken en de LEGO 80103 Dragon Boat Race is de eerste set die deze behandeling krijgt. Deze set werd eerder dit jaar exclusief in China uitgebracht ter ere van het Chinees Nieuwjaar. Er werden ook nog twee andere Exclusives in Azië uitgebracht, echter zullen deze niet naar de rest van de wereld komen.

Creëer alle kleuren en sensaties van het Dragon Boat Festival met deze LEGO 80103 Dragon Boat Race-set. De set bestaat uit 643 stukjes, 15 minifiguren en is geschikt voor kinderen van acht jaar en ouder. Er zijn twee drakenboten aanwezig en veel extra’s, zoals een dock met een eetstalletje, een plek voor de scheidsrechter en een locatie om de wedstrijd te volgen. Elke boot heeft een draak met een verstelbare staart, drie roeiers, een plek voor de roerganger en kleine wieltjes voor het racen. De boten drijven namelijk niet in water.

LEGO 80103 Dragon Boat Race is vanaf 1 juni 2019 beschikbaar voor €49,99

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten