LEGO 80104 Lion Dance en LEGO 80105 Chinese New Year Temple Fair nu te koop

LEGO

De twee nieuw nieuwe sets ter viering van het Chinese nieuwjaar zijn vanaf vandaag beschikbaar in de LEGO Shop. LEGO 80104 Lion Dance en 80105 Chinese New Year Temple Fair zijn voor respectievelijk €74,99 en €99,99 te koop. Lezers uit België kunnen de sets hier bestellen.

LEGO 80104 Lion Dance

De set LEGO 80104 Lion Dance toont een populaire en levendige scène van het Lentefestival (Chinees Nieuwjaar) en heeft als doel prachtige herinneringen terug te brengen aan het traditionele festival. De set bevat 5 kleine leeuwfiguren en een podium. Een bijbehorende tempelpoort is versierd met traditionele patronen. De set komt met 8 minifiguren, waaronder leeuwendansers en een man in een rattenkostuum voor Year of the Rat. Extra accessoires bestaan uit een ode rol met de beste wensen, de rode bal, de kool, de kalligrafieborstel en vuurwerk. De set krijgt een adviesprijs van 69,99.

LEGO 80105 Chinese New Year Temple Fair

LEGO 80105 Chinese New Year Temple Fair is gebaseerd op een populair evenement dat vaak wordt gezien in steden in heel China aan het begin van het nieuwe maanjaar. De set bevat kraampjes met een selectie van authentieke items gevonden op Temple Fair. Van gegrilde gerechten tot snoep, speelgoed, vazen en deegfiguren, alles is gemodelleerd. De set komt met 14 minifiguren. Deze uitgebreide krijgt een prijskaartje van 99,99.

In de onderstaande designervideo zijn beide sets in detail te zien.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten