LEGO 853907 Toy Soldier Ornament vanaf 1 september beschikbaar

LEGO

De tweede helft van het jaar is alweer enige tijd onderweg en dat betekent dat LEGO zijn focus langzaam begint te richten op het kerstseizoen. Net als in voorgaande jaren zullen er weer verschillende sets verschijnen rondom kerst en LEGO 853907 Toy Soldier Ornament is inmiddels onthuld als een nieuwe decoratie.

LEGO 853907 Toy Soldier Ornament

Elk jaar verkoopt LEGO een selectie seizoensets, waaronder decoraties voor in de kerstboom. Iedere kerstbal bestaat uit een klein aantal stenen in een specifieke kleur of een klein model om te bouwen. LEGO 853907 Toy Soldier Ornament is de nieuwste toevoeging en is vanaf 1 september te koop voor slechts €7,99.

“Viersier je kerstboom met deze prachtige LEGO 853907 kerstversiering met speelgoedsoldaat. Bouw de speelgoedsoldaat en verpakte cadeaus, bevestig ze daarna op de ronde bouwplaat en plaats ze in de kerstbal. Hang de kerstbal vervolgens op met het decoratieve rode lint om een vleugje LEGO aan je kerstboom toe te voegen”, aldus de officiële productbeschrijving.

Daarnaast komt LEGO nog met vier adventskalenders zodat fans kunnen aftellen tot het kerstfeest met LEGO-builds en minifiguren. De adventskalenders zijn eveneens vanaf 1 september beschikbaar.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten