LEGO 853907 Toy Soldier Ornament vanaf 1 september beschikbaar

LEGO

De tweede helft van het jaar is alweer enige tijd onderweg en dat betekent dat LEGO zijn focus langzaam begint te richten op het kerstseizoen. Net als in voorgaande jaren zullen er weer verschillende sets verschijnen rondom kerst en LEGO 853907 Toy Soldier Ornament is inmiddels onthuld als een nieuwe decoratie.

LEGO 853907 Toy Soldier Ornament

Elk jaar verkoopt LEGO een selectie seizoensets, waaronder decoraties voor in de kerstboom. Iedere kerstbal bestaat uit een klein aantal stenen in een specifieke kleur of een klein model om te bouwen. LEGO 853907 Toy Soldier Ornament is de nieuwste toevoeging en is vanaf 1 september te koop voor slechts €7,99.

“Viersier je kerstboom met deze prachtige LEGO 853907 kerstversiering met speelgoedsoldaat. Bouw de speelgoedsoldaat en verpakte cadeaus, bevestig ze daarna op de ronde bouwplaat en plaats ze in de kerstbal. Hang de kerstbal vervolgens op met het decoratieve rode lint om een vleugje LEGO aan je kerstboom toe te voegen”, aldus de officiële productbeschrijving.

Daarnaast komt LEGO nog met vier adventskalenders zodat fans kunnen aftellen tot het kerstfeest met LEGO-builds en minifiguren. De adventskalenders zijn eveneens vanaf 1 september beschikbaar.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten