LEGO 853967 Houten Minifiguur gaat in 2020 met pensioen: VIP’s kunnen exclusieve limited edition winnen

LEGO

Er is een nieuwe LEGO VIP-sweepstake begonnen, waarmee je kans maakt om het Houten Minifiguur (853967) met een exclusief ontwerp te winnen. LEGO VIP-leden kunnen meedoen aan de wedstrijd via de VIP-beloningspagina en deelname kost 50 punten. Daarnaast maakte LEGO bekend dat de eerste en tot dusver enige LEGO Original op 31 december 2020 met pensioen gaat. De set is momenteel uit voorraad leverbaar in de Belgische en Nederlandse LEGO Shop voor €129,99.

LEGO 853967 Houten Minifiguur

Van deze exclusieve variant zijn er via het VIP-programma nog slechts twee exemplaren beschikbaar. Eerder vandaag was het houten minifiguren voor 16.000 VIP-punten te koop in de LEGO Shop en via Highsnobiety Shop. De minifiguren waren overigens extreem binnen een minuut uitverkocht, waardoor dit de laatste kans was om de exclusieve variant te bemachtigen.

Het nieuwe ontwerp voor de 853967 houten minifiguur herdenkt de release van de documentaire “Colette Mon Amour” en is ontworpen door Sarah Andelman. Er bestaan ​​slechts 200 exemplaren van dit minifiguur en het lijkt erop dat er nog maar twee over zijn voor fans om te winnen.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten