LEGO 853967 Houten Minifiguur gaat in 2020 met pensioen: VIP’s kunnen exclusieve limited edition winnen

LEGO

Er is een nieuwe LEGO VIP-sweepstake begonnen, waarmee je kans maakt om het Houten Minifiguur (853967) met een exclusief ontwerp te winnen. LEGO VIP-leden kunnen meedoen aan de wedstrijd via de VIP-beloningspagina en deelname kost 50 punten. Daarnaast maakte LEGO bekend dat de eerste en tot dusver enige LEGO Original op 31 december 2020 met pensioen gaat. De set is momenteel uit voorraad leverbaar in de Belgische en Nederlandse LEGO Shop voor €129,99.

LEGO 853967 Houten Minifiguur

Van deze exclusieve variant zijn er via het VIP-programma nog slechts twee exemplaren beschikbaar. Eerder vandaag was het houten minifiguren voor 16.000 VIP-punten te koop in de LEGO Shop en via Highsnobiety Shop. De minifiguren waren overigens extreem binnen een minuut uitverkocht, waardoor dit de laatste kans was om de exclusieve variant te bemachtigen.

Het nieuwe ontwerp voor de 853967 houten minifiguur herdenkt de release van de documentaire “Colette Mon Amour” en is ontworpen door Sarah Andelman. Er bestaan ​​slechts 200 exemplaren van dit minifiguur en het lijkt erop dat er nog maar twee over zijn voor fans om te winnen.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten