LEGO Bionicle 40580 Buildable Tahu verschijnt begin 2023 als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO

Vorig jaar vroeg LEGO aan zijn fans om het thema van de 90th Anniversary Set te bepalen. Er kon een keuze worden gemaakt uit 30 verschillende klassieke thema’s, waarna LEGO zelf een winnaar zou kiezen uit de drie meest gekozen thema’s. Het Bionicle-thema was een van de drie kanshebbers, maar uiteindelijk viel de keuze op het Castle-thema en LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle is sinds augustus beschikbaar. LEGO lijkt het Bionicle-thema echter nog niet vergeten te zijn, want begin volgend jaar zou LEGO Bionicle 40580 Buildable Tahu als cadeau bij aankoop verschijnen.

LEGO Bionicle 40580 Buildable Tahu

Volgens eerdere geruchten zou de set niet alleen een variant van Toa Tahu bevatten, maar ook de Matoran Takua, die de hoofdrol speelde in Bionicle: Mask of Light (de eerste LEGO Bionicle-animatiefilm). Het figuur van Tahu is voorzien van een surfplank en kan op een kleine lavasokkel worden tentoongesteld.

LEGO Bionicle 40580 Buildable Tahu

Het in 2002 uitgebrachte LEGO Bionicle 8572 Tahu Nuva.

We verwachten dat LEGO Bionicle 40580 Buildable Tahu vanaf 28 januari 2023 is te bemachtigen. Op deze datum vindt namelijk International LEGO Day plaats, om te vieren dat in 1958 het 2×4 LEGO-steentje werd gepatenteerd in Denemarken. Meer informatie over het aantal steentjes en voorwaarden is op dit moment nog niet beschikbaar.

In december kun je in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop meerdere cadeaus bij aankoop bemachtigen. Er zijn in totaal vijf GWP's beschikbaar en deze zijn met elkaar te combineren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten