LEGO Black Friday 2019: aanbiedingen van 1 december met onder andere Star Wars Cloud City (75222)

LEGO LEGO aanbiedingen LEGO Black Friday 2019 LEGO City LEGO Harry Potter LEGO Hidden Side LEGO Star Wars

Op 1 december 2019 is de vierde dag van het Black Friday-evenement in de LEGO Online Shop van start gegaan. Eerder kon je lezen dat het mogelijk zou gaan om het Parijse restaurant en de draaimolen, helaas blijkt deze informatie niet helemaal te kloppen. Vandaag is namelijk Star Wars Cloud City (75222) in de aanbieding en drie kleinere sets.

LEGO Black Friday – 1 december

Dit zijn de vier sets die zijn afgeprijsd:

Star Wars Cloud City is gezien zijn prijs de meest interessante set van het viertal en gaat binnenkort met pensioen. Mocht je overwegen om de set in huis te halen, wees er snel bij want dit is de laatste kans om de set voor een acceptabele prijs aan te schaffen. De korte levensduur van de set is doorgaans een goede aanwijzing dat Cloud City geen enorm succes is geweest onder Star Wars-fans.

Mocht je hadden gehoopt op de LEGO Creator Expert 10257 Draaimolen dan hebben we goed nieuws voor je, want volgens het Duitse StoneWars wordt deze op de laatste dag van het evenement aangeboden. Over het Parijse restaurant is op dit moment helaas nog geen informatie beschikbaar.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten