LEGO City 60271 Main Square vanaf 1 september beschikbaar in LEGO Shop

LEGO LEGO City

LEGO City 60271 City Main Square is nog niet officieel aangekondigd, maar is desondanks al wel beschikbaar in LEGOLAND Billund. De website PromoBricks ontving van een lezer enkele foto’s van de nieuwe LEGO City-set. In het verleden is LEGOLAND Billund vaker gebruikt om sets vóór de reguliere releasedatum uit brengen.

LEGO City 60271 Main Square

Vanaf 1 september is LEGO City 60271 Main Square ook beschikbaar via de Nederlandse en Belgische LEGO (Online) Shop. De set krijgt krijgt vermoedelijk een adviesprijs van €169,99 of €179,99. Het aantal stenen is nog onbekend, maar zal op basis van de getoonde modellen rond de 1500 stenen tellen.

De foto’s van de doos tonen ons de inhoud van de set. Het pakket bestaat uit een tram met halte, een podium met een versierde tuin en standbeeld, een stadhuis, een fastfoodrestaurant, een zwarte limousine en een helikopter. LEGO City 60271 Main Square komt met 13 minifiguren, waaronder waaronder Poppy Starr, Harl Hubbs, burgemeester Fleck, Snake Rattler, Duke Detain en Freya Mcloud.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten