LEGO Collectible Minifigures 71030 Looney Tunes nu te koop in LEGO Shop

LEGO LEGO Minifigure Packs

LEGO Collectible Minifigures 71030 Looney Tunes zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Er zijn in totaal 12 minifiguren beschikbaar, echter betreffen het blindbags en dat betekent dat je niet weet welke minifiguren je ontvangt.

LEGO Collectible Minifigures 71030 Looney Tunes

LEGO Collectible Minifigures 71030 Looney Tunes bestaat uit 12 minifiguren in plaats van de 16 van eerdere collecties. De minifiguren in de LEGO 71030 Looney Tunes-serie zijn voor €3,99 per stuk te koop in de LEGO Shop. Je kan kiezen uit de volgende Looney Tunes-personages (van links naar rechts):

 1. Lola Bunny
 2. Porky Pig
 3. Sylvester
 4. Speedy Gonzales
 5. Petunia Pig
 6. Marvin the Martian
 7. Wile E. Coyote
 8. Roadrunner
 9. Tasmanian Devil
 10. Tweety
 11. Daffy Duck
 12. Bugs Bunny

Waarom LEGO heeft gekozen voor Looney Tunes als thema is overduidelijk, want de film Space Jam: A New Legacy gaat op 14 juli in première. De film is het vervolg op de gelijknamige film uit 1996, waarin de Looney Tunes-personages NBA-legende Michael Jordan helpen een basketbalwedstrijd tegen buitenaardse wezens te winnen.

Het Deense bedrijf is in het verleden verschillende samenwerkingen aangegaan om van populaire merken een Collectible Minifigures-serie te maken, waaronder Disney-, Harry Potter- en The Simpsons-series.

LEGO Minifigures Harry Potter Series 2.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

1 Reactie

 1. Dit vind ik dus een aanfluiting!
  Net als bij Ali Baba blind boxes.
  Vaak met een ” hidden figure” waardoor je je scheel moet kopen om alles compleet te krijgen.
  De ” hidden figure” is vaak gewoon zeer beperkt aanwezig waardoor ik dus incomplete series krijg.
  Enige wat dan nog kan is kopen voor woekerprijzen op Ebay, zoals de Harry Potter uitvoering van Tom & Jerry voor € 139,–
  Erg jammer dat een merk als Lego zich hier nu ook van bedient! Ik kijk wel uit wat ik nog koop.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten