LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets aangekondigd: vanaf 1 mei te koop

LEGO LEGO Minifigure Packs

Vorig jaar bereikte ons het nieuws dat LEGO in 2022 zou komen met een nieuwe Collectible Minifigures-serie van de Muppets. Sindsdien lekte er al een afbeelding van de verpakking uit, maar deze week zijn LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets ook officieel aangekondigd. De minifiguren van de show zijn vanaf 1 mei te koop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €3,99 per blindbag.

 • Setnummer: 71033
 • Thema: LEGO minifigures
 • Naam: The Muppets
 • Aantal minifiguren: 12
 • Releasedatum: 1 mei 2022
 • Prijs: €3,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Aanbevolen leeftijd: 5 jaar en ouder

LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets

LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets bestaat uit 12 verschillende personages met een unieke accessoire. Dit zijn de personages die je kan verzamelen:

 

In de afgelopen zijn de Muppets minder zichtbaar geweest, echter verscheen er in 2020 een gloednieuwe serie op Disney+. Muppets Now bestaat uit meerdere verschillende segmenten die door middel van een Raamvertelling met Scooter aan elkaar worden gekoppeld. De segmenten betreffen een spelshow, een kookprogramma en een talkshow. In de serie worden twee nieuwe personages geïntroduceerd: Joe the Legal Weasel en Beverly Plume.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

3 Reacties

 1. In de titel staat ‘mei 2021’. Is dit een hint naar een nieuwe Back to the Future set? ?

  Reageer
 2. Erg leuke en mooie serie Collectible Minifigures The Muppets!

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten