LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets aangekondigd: vanaf 1 mei te koop

LEGO LEGO Minifigure Packs

Vorig jaar bereikte ons het nieuws dat LEGO in 2022 zou komen met een nieuwe Collectible Minifigures-serie van de Muppets. Sindsdien lekte er al een afbeelding van de verpakking uit, maar deze week zijn LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets ook officieel aangekondigd. De minifiguren van de show zijn vanaf 1 mei te koop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €3,99 per blindbag.

 • Setnummer: 71033
 • Thema: LEGO minifigures
 • Naam: The Muppets
 • Aantal minifiguren: 12
 • Releasedatum: 1 mei 2022
 • Prijs: €3,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Aanbevolen leeftijd: 5 jaar en ouder

LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets

LEGO Collectible Minifigures 71033 The Muppets bestaat uit 12 verschillende personages met een unieke accessoire. Dit zijn de personages die je kan verzamelen:

 

In de afgelopen zijn de Muppets minder zichtbaar geweest, echter verscheen er in 2020 een gloednieuwe serie op Disney+. Muppets Now bestaat uit meerdere verschillende segmenten die door middel van een Raamvertelling met Scooter aan elkaar worden gekoppeld. De segmenten betreffen een spelshow, een kookprogramma en een talkshow. In de serie worden twee nieuwe personages geïntroduceerd: Joe the Legal Weasel en Beverly Plume.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

3 Reacties

 1. In de titel staat ‘mei 2021’. Is dit een hint naar een nieuwe Back to the Future set? 😜

  Reageer
 2. Erg leuke en mooie serie Collectible Minifigures The Muppets!

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten