LEGO Creator 3-in-1 31093 Woonboot aan de rivier nu beschikbaar als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO aanbiedingen

In de Nederlandse en Belgische LEGO Shop is vandaag onverwachts een nieuw cadeau bij aankoop verschenen: LEGO Creator 3-in-1 31093 Woonboot aan de rivier. We moeten zeggen dat dit een van de betere cadeaus is van de afgelopen tijden, want in december 2018 werd de woonboot ook los verkocht voor de adviesprijs van €34,99. De voorraad is vermoedelijk klein, waardoor het verstandig is om er snel bij te zijn. Bij alle aankopen in de LEGO Shop vanaf €170 ontvang je de set gratis. Deze promotie loopt tot en met 5 december of zolang de voorraad strekt.

  • Setnummer: 31093
  • Naam: Woonboot aan de rivier
  • Prijs: alle aankopen vanaf €170
  • Periode: 1 tot en met 5 december 2021
  • Waar: LEGO Shop NL | LEGO Shop BE

LEGO Creator 3-in-1 31093 Woonboot aan de rivier bestaat uit 396 stenen en het model is voorzien van verschillende kenmerken, zoals een gedetailleerd dek met draaibare stoel, een werkbank en een vastgemaakte hengel. De woonboot kan open zodat je eenvoudig toegang hebt tot de gedetailleerde hut met stoel, bed, tv, lamp en keuken. Bouw de woonboot aan de rivier en tover hem vervolgens om in een watervliegtuig met een aanlegsteiger en krab of een vissersdorpje met een pier, café en vissersboot. De set bevat 2 minifiguren: een visser en een meisje die klaar zijn voor nieuwe avonturen, plus van stenen gebouwde figuren van een vogel, een pelikaan en een krokodil.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten