LEGO Creator 3-in-1 31120 Knight’s Castle verschijnt in juni 2021

LEGO LEGO Creator Expert

Na een spectaculair begin van 2021 is het momenteel vrij rustig in de wereld van LEGO, maar we hebben weer een nieuw gerucht voor jullie. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde PromoBricks komt het Deense bedrijf in juni namelijk met LEGO Creator 3-in-1 31120 Knight’s Castle. Het ridderthema is lang uit de gratie geweest bij LEGO, echter lijkt 2021 een nieuw begin te zijn met een kasteel en het onlangs uitgebrachte LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith.

LEGO Creator 3-in-1 31120 Knight’s Castle

LEGO Creator 3-in-1 31120 Knight’s Castle is naar verluidt gebaseerd op het herenhuis van de Black Falcon-ridders uit de jaren 80. De set zou qua stijl enigszins doen denken aan het LEGO 6074 Black Falcon Fortress uit 1986. De nieuwe 3-in-1-set heeft eveneens een ophaalbrug geflankeerd door twee grote torens. Tussen de twee torens bevindt zich een verbindingsstuk. Een waterrad wijst op de aanwezigheid van een molen of smid.

De set kan ook worden omgebouwd tot een kasteel met een iets andere indeling. Deze variant heeft slechts één toren, maar wel een grotere smid, een windmolen en een stuk muur. Het geheel wordt aangevuld met een boom en een marktkraam waar ridderpantsers worden verkocht. Met de derde optie kun je een zeer hoge toren bouwen. LEGO Creator 3-in-1 31120 Knight’s Castle zou uit ongeveer 1500 stenen bestaan.

Verder komt LEGO Creator 3-in-1 31120 Knight’s Castle met twee Black Falcon-ridders en een minifiguur die je kunt gebruiken als handelaar of overvaller. De set bevat ook drie kippen van LEGO, enkele vogels, een muis en een groene draak.

Op 1 juni 2021 moet de set verschijnen in de LEGO Shop voor €99,99.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

1 Reactie

  1. Mooi, daar wacht ik dan even mee totdat deze voor €70,- te koop is, was met de pirates set ook binnenn een maand.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten