LEGO DC 76252 Batcave – Shadowbox kopen? Nu beschikbaar met twee cadeaus (GWP’s)

LEGO LEGO DC Comics

Eerder deze week verschenen al de eerste beelden van LEGO DC 76252 Batcave – Shadowbox en inmiddels is de set ook officieel aangekondigd. Vanaf 5 juni is de set te koop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €399,99. Bij aanschaf van de set ontvang je  LEGO 40589 Pirate Ship Playground en 40607 Summer Fun VIP Add-On Pack cadeau.

  • Setnummer: 76252
  • Naam: Batcave – Shadowbox
  • Thema: DC
  • Aantal stenen: 3981
  • Afmetingen: 29 cm hoog en 51 cm breed
  • Aantal minifiguren: 7
  • Prijs: €399,99 in LEGO Shop NLBE
  • VIP-voorverkoop: 5 juni 2023
  • Releasedatum: 8 juni 2023
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO DC 76252 Batcave – Shadowbox

LEGO DC 76252 Batcave – Shadowbox bestaat uit 3981 stenen, wat neerkomst op een prijs per steen van 11 cent. Het gedetailleerde interieur zal ook daadwerkelijk in een grot worden gebouwd, waardoor de set uitermate geschikt is als displaymodel in tegenstelling tot het eerder uitgebrachte LEGO DC 76052 Batman Classic tv-serie – Batcave. De set komt met zeven minifiguren: twee Batman-figuren, Catwoman, Alfred Pennyworth, Bruce Wayne, Max Shreck en Penguin.

Dit LEGO-bouwwerk kan het meest treffend worden beschreven als een constructie die de essentie van de Batcave uit de in 1992 uitgebracht film Batman Returns vastlegt. Met het Batman-embleem als een doorkijkvenster zie je altijd een deel van de binnenzijde. Het geheel kan ook worden geopend als een boek, waardoor het volledige interieur van de Batcave zichtbaar wordt. LEGO DC 76252 Batcave – Shadowbox is 29 cm hoog en 51 cm breed.

In het midden van de Batcave bevindt zich een platform zijn voor de iconische Batmobile met ruimte voor een Batman-minifiguur. Door aan het tandwiel te draaien verschijnen er 2 verborgen schutters. Er zijn in totaal vijf functies beschikbaar: het beeld van de monitor kan worden aangepast, aan de achterzijde kun je de garagedeur openen om de Batmobile naar buiten te laten rijden, de accessoires van Batman kunnen worden verborgen achter twee deuren, achter een valbrug kan het tweede Batman-pak worden opgeborgen en verlicht en daarnaast is er nog een draaibare stoel.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten