LEGO Disney 71044 Disney Train & Station vanaf 21 augustus te koop: alles wat je moet weten

LEGO LEGO Disney

Eerder vandaag kon je op onze site al de eerste beelden zien van LEGO Disney 71044 Disney Train & Station en zojuist is de set ook officieel aangekondigd. LEGO Disney 71044 Disney Train & Station is na het Disney kasteel (71040) de tweede exclusieve set die gebaseerd is op een iconische Disneyland-attractie.

LEGO Disney 71044 Disney Train & Station

In Nederland en België heeft LEGO Disney 71044 Disney Train & Station een adviesprijs gekregen van €329,99. De reguliere release zal op 1 september plaatsvinden, echter kunnen Disney-fans de set al vanaf 21 augustus aanschaffen via de VIP-voorverkoop. Het creëren van een VIP-account is gratis en bovendien ontvang je direct VIP-punten, die je als korting voor je volgende aankoop kan gebruiken.

De set van 2925 stenen bestaat uit een gemotoriseerde stoomlocomotief met tender, een personenwagon en een luxueuze restauratiewagen, plus een ovale treinbaan en een stationsgebouw, die je mogelijk eerder hebt gezien in Disneyland. In de doos bevinden zich vijf exclusieve minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy.

LEGO Disney 71044 Disney Train & Station is een Powered Up-set en dat betekent dat de trein en geluidseffecten kunnen worden bediend met de bijbehorende app, die beschikbaar is voor smartphones en tablets draaiend op iOS of Android. LEGO levert een Powered Hub (88009) en Treinmotor (88011) mee. De trein werkt op batterijen (niet inbegrepen) en wagons zijn eenvoudig te (ont)koppelen dankzij de magnetische verbindingen. Gebruikers kunnen hun eigen spoorbaan bouwen met 16 gebogen en 4 rechte rails. De ovale spoorbaan is circa 96 cm lang en 70 cm breed.

De panelen van de restauratiewagon kunnen worden geopend om toegang te krijgen tot het interieur. In het stationsgebouw zijn talloze van stenen gebouwde meubels en details te vinden, zoals ramen met gordijntjes, een wandklok, een kroonluchter en een torenkamer met een kleine verrassing van LEGO.

Ben jij van plan om deze uitgebreide set in huis te halen of is de prijs te hoog? Laat het ons weten in de reacties.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

2 Reacties

 1. Ik zou graag willen weten waar ik de trein en het station kan bestellen. En wat zijn de kosten .
  Groeten J.

  Reageer
  • wordt niet meer geleverd door Lego
   Maar is op Marktplaats vaak nog wel te koop denk voor zo rond de 450 Euro en hoger

   Groet, Bram

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten