LEGO Flagship Store Amsterdam in Kalverstraat opent zijn deuren vóór Sinterklaas

LEGO

Vorige week kon je al lezen waar de LEGO Store in Utrecht zijn deuren gaat openen, maar inmiddels is ook bekend geworden waar de LEGO Flagship Store in Amsterdam komt. De Duitse website StoneWars ontdekte dat de nieuwe winkel zich in november of begin december in de Kalverstraat gaat vestigen.

Locatie LEGO Flagship Store Amsterdam

Het gaat volgens de site om het adres Kalverstraat 57 en op basis van de foto’s van Google Street View is goed te zien dat het pand flink onder handen is genomen. Bijou Brigitte en Six zaten tot ongeveer een jaar geleden in het pand. Op de poster is te zien dat de winkel vóór Sinterklaas klaar is en het is daardoor aannemelijk dat de opening eind november zal plaatsvinden.

De locatie van de LEGO Flaship Store in Amsterdam | Via StoneWars

In Amsterdam komt er een Flagship LEGO-winkel met allerlei spannende innovaties. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld hun gezicht omzetten in een mozaïek van LEGO-stenen met de Mozaïek Maker. Verder krijgt de store verschillende items die verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur. “We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

→ Lees ook: LEGO Flagship Store Amsterdam in Kalverstraat opent zijn deuren vóór Sinterklaas

De winkels in Amsterdam en Utrecht krijgen daarnaast een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en ook zullen er exclusieve evenementen worden georganiseerd, zoals gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel. Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy.

De LEGO Store in Utrecht gaat in oktober open en zal te vinden zijn in de Zuidpassage van Hoog Catharijne. De opening van de LEGO Store in Utrecht valt samen met LEGO World, het jaarlijkse evenement dat tijdens de herfstvakantie in de Jaarbeurs plaatsvindt.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten