LEGO Flagship Store in Amsterdam opent op 29 november zijn deuren

LEGO

LEGO Heeft bekendgemaakt dat de Flagship Store in Amsterdam op 29 november zijn deuren opent. De lancering gaat gepaard met verschillende exclusieve promoties, zoals een windmolen, Amsterdam BrickHeadz en een tegeltje. Je kan de LEGO Flagship Store in Amsterdam vinden aan de Kalverstraat ter hoogte van de kruising met de Duifjessteeg, naast Bershka.

Opening LEGO Flagship Store Amsterdam

De LEGO Flagship Store bestaat uit twee verdiepingen en is voorzien verschillende items die verwijzen naar de Nederlandse geschiedenis en cultuur. In de winkel zal een 3,25 meter hoge windmolen zijn te vinden, die uit maar liefst 885.757 stenen bestaat en 1820 kilo weegt. Er waren in totaal 3140 manuren nodig om de windmolen te bouwen. Daarnaast kunnen bezoekers hun gezicht omzetten in een mozaïek van LEGO-stenen met de Mozaïek Maker.

  • Opening: vrijdag 29 november 2019 om 12.00 uur
  • Adres: Kalverstraat 57, 1012 NZ Amsterdam

“We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

Bezoekers kunnen uitkijken naar verschillende exclusieve items die speciaal voor de Amsterdamse LEGO Store zijn ontworpen. Op 29 november ontvangen VIP-leden bij besteding van 75 euro of meer een Limited Edition LEGO Windmolen. Bij een bezoek aan de winkel krijg je het ‘I Love LEGO Store Amsterdam’-tegeltje cadeau. Ten slotte zijn er vanaf 3 tot en met 5 december 2019 LEGO Store Amsterdam BrickHeadz Collectables als cadeaus beschikbaar bij besteding van 75 euro of meer.

Eerder dit jaar opende de LEGO Store in Utrecht zijn deuren al.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten