LEGO FORMA 81000 Koi Model beschikbaar gemaakt in LEGO Shop UK

LEGO LEGO Forma

LEGO heeft LEGO FORMA 81000 Koi Model beschikbaar gemaakt voor fans in het Verenigd Koninkrijk. De set is het resultaat van een crowdfunding project op Indiegogo en was tot op heden alleen beschikbaar voor gebruikers die het project hebben ondersteund.

LEGO FORMA 81000 Koi Model

De karper van LEGO heeft een Technic-frame met een mechanisme dat de vis kan laten bewegen. Aan het frame zijn stukken ‘huid’ bevestigd om de afgewerkte koi te realiseren. LEGO heeft het Indiegogo-platform gebruikt om een breder publiek te bereiken dan de traditionele LEGO-fan in de hoop een nieuwe markt voor volwassenen aan te boren.

Het is nog onduidelijk of er plannen zijn om LEGO FORMA 81000 Koi Model ook in de rest van Europa uit te brengen. In de Britse LEGO Store heeft de set een prijskaartje van £42.99 gekregen. LEGO FORMA 81000 Koi Model bestaat uit 293 stenen en is 25,4cm hoog, 12,7 cm breed en 27,9 cm lang.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten