LEGO Hidden Side 40408 Drag Racer als cadeau bij aankoop in Nederlandse en Belgische LEGO Shop

LEGO LEGO aanbiedingen

LEGO Hidden Side 40408 Drag Racer is vandaag beschikbaar gemaakt als een cadeau bij aankoop in de LEGO Shop. Je ontvangt de kleine Hidden Side-set gratis bij alle aankopen vanaf €45,- in de Nederlandse LEGO Online Shop. Lezers uit België kunnen hier profiteren van de aanbieding. LEGO 40355 Year of the Rat werd eerder deze maand beschikbaar gemaakt als cadeau en had eigenlijk tot en met 26 januari beschikbaar moeten zijn, echter is de set inmiddels uitverkocht.

LEGO Hidden Side 40408 Drag Racer

De LEGO 40408 Hidden Side Drag Racer-set bestaat uit 134 stenen en heeft volgens LEGO een waarde van €12,99. De set bevat twee minifiguren, Jack en Dwayne, en de Drag Racer lijkt over een kanon te beschikken om de minifiguren weg te schieten. We verwachten niet dat de Drager Racer kan worden gebruikt in combinatie met de Hidden Side-app, aangezien dat ook niet het geval was met het eerder verschenen cadeau bij aankoop Hidden Side Juice Bar. De minifiguren werken wel in de app.

De sets in de LEGO Shop zijn doorgaans duurder en het is daarom verstandig om voor de exclusieve sets te gaan die nergens anders zijn te verkrijgen. De onderstaande sets zijn online niet goedkoper te krijgen of worden binnenkort uit de handel genomen.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten