LEGO Horizon Adventures verschijnt eind 2024 voor PlayStation 5, Nintendo Switch en pc

LEGO LEGO Games

Sony heeft een nieuw game aangekondigd: LEGO Horizon Adventures. Deze titel is een LEGO-versie van de bekende Horizon-serie, die eerder de titels Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West en de VR-game Horizon Call of the Mountain voortbracht.

LEGO Horizon Adventures

De game is momenteel in ontwikkeling bij het Nederlandse Guerrilla Games en verschijnt eind 2024 voor de PlayStation 5, Nintendo Switch en pc via Steam en de Epic Games Store. Dit is niet de eerste samenwerking tussen LEGO en de Horizon-franchise van Sony. In 2022 bracht LEGO al een model uit van een Tallneck, een van de iconische machines uit Horizon Forbidden West.

Het verhaal speelt zich af in een verre toekomst waar de wereld is opgebouwd uit LEGO-steentjes en bevolkt wordt door dinosaurachtige machines. Spelers volgen Aloy, die als baby in een grot werd gevonden en opgevoed door de jager Rost. Rost leert haar te overleven in de wilde natuur.

Aloy begint aan een reis om haar ware bestemming te ontdekken. Ze wordt hierbij geleid door een hologram van de wetenschapper Elisabet, die duizend jaar oud is. Tijdens haar avontuur komt Aloy tegenover Helis te staan, de leider van een sekte die een mysterieus Ancient Evil aanbidt.

Spelers kunnen het avontuur alleen of samen met anderen beleven, dankzij de mogelijkheid om zowel lokaal als online in co-op te spelen. LEGO Horizon Adventures belooft een unieke ervaring te bieden, waarbij bekende elementen uit de Horizon-serie in een nieuwe, LEGO-geïnspireerde wereld worden weergegeven.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten