LEGO Ideas 21330 Home Alone kopen? Nu te bestellen met dubbele VIP-punten

LEGO LEGO Ideas

LEGO Ideas 21330 Home Alone is officieel gepresenteerd en beschikbaar in de LEGO Shop. De set is vanaf 1 november te koop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €249,99.

Update 24/02 → In de Nederlandse en Belgische LEGO Shop is de set ook weer te bestellen voor €249,99. Momenteel ontvang je dubbele VIP-punten (ook bij nalevering), wat betekent dat je 10% van het aankoopbedrag kan gebruiken als korting op een toekomstige aankoop.

Update 15/02 → LEGO Ideas 21330 Home Alone is momenteel uit voorraad leverbaar bij Bol.com. De set wordt voor de adviesprijs van €249,99 aangeboden en is elders overal uitverkocht. Bestellen kan via deze link.

 • Setnummer: 21330
 • Naam: Home Alone
 • Serie: Ideas
 • Aantal stenen: 3955
 • Afmetingen: 27 cm hoog, 34 cm breed en 37 cm diep
 • Aantal minifiguren: 5
 • Prijs: €249,99 in LEGO Shop NL | BE
 • Releasedatum: 1 november 2021
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Ideas 21330 Home Alone

Het huis van de McCallister is 27 cm hoog, 34 cm breed en 37 cm diep en bevat 3955 stenen, waarmee het de grootste LEGO Ideas-set tot op heden is. Bouwers kunnen LEGO Ideas 21330 Home Alone volledig sluiten en door middel van vier panelen aan de achterzijde krijg je toegang tot het gedetailleerde interieur van het huis met vele verwijzingen naar de films. Er zijn in totaal vijf minifiguren aanwezig: Kevin McCallister, Kevin’s moeder Kate McCallister, de boeven Harry & Marv en buurman Marley.

Een leuke toevoeging is het lichtgrijze-blauwe Dodge Ram busje van Harry & Marv met stickers van ‘Oh-Kay Plumbing and Heating’ aan de zijkant. Daarnaast zit het huis vol met leuke details, zoals de pizzadozen van Little Nero’s Pizza, portretfoto’s van het gezin, een cardboard van Michael Jordan en de gangster op televisie waarmee Kevin de pizzabezorger afschrikt. De LEGO-verlichtingssteen laat de kachel oplichten.

Lifestylefoto’s

Natuurlijk mogen de lifestylefoto’s van LEGO Ideas 21330 McCallister House – Home Alone niet ontbreken. Deze afbeeldingen geven je een indruk hoe de set eruit kan zien in jouw woning.

Setafbeeldingen

De setafbeeldingen van LEGO Ideas 21330 Home Alone laten je alle details van het prachtige huis zien. LEGO heeft opnieuw gekozen voor een stijlvolle donkere verpakking, die het tegenwoordig gebruikt voor alle sets met een aanbevolen leeftijd van 18 jaar en ouder.

Winactie

LEGO heeft ook een minifiguur van Kevin McCallister in de Online LEGO Shop. Wanneer de minifiguur wordt gevonden, kan erop worden geklikt, wat de gebruiker naar de wedstrijdpagina leidt waar instructies worden gegeven over hoe mee te doen aan de wedstrijd.

Een Kevin minifiguur zal worden verborgen in bepaalde LEGO winkels, en als je het ziet kun je ook de QR-code scannen en meedoen aan de wedstrijd om mogelijk een LEGO cadeaubon en de Home Alone set te winnen.

Levensgrote beeldjes van de Kevin McCallister minifiguur zijn geïnstalleerd in de buurt van LEGO Stores in steden over de hele wereld, waaronder New York, Chicago, Parijs, Brussel en Berlijn. Elk beeldje heeft een QR-code, die verschillende activiteiten mogelijk maakt, zoals spelletjes of selfies of het vinden van de dichtstbijzijnde LEGO-winkel.

Originele inzending

Het model is gebaseerd op het LEGO Ideas-project van Adwind dat in 298 dagen de mijlpaal van 10.000 stemmen wist te bereiken. LEGO maakte in juni 2020 bekend dat het ontwerp een commerciële zou krijgen: LEGO Ideas 21330 Home Alone.

Het originele LEGO Ideas-project van Adwind.

Het originele project telt iets meer dan 3000 stenen en minifiguren van Kevin McCallister en de inbrekers Harry & Marv. Verder bevatte het model een kleine boomhut, die via een touw verbonden is met het huis en door Kevin kan worden gebruikt als ontsnappingsroute. De daken kunnen worden verwijderd en het huis zelf kan worden geopend om scènes van de film na te spelen. Het originele interieur bestaat uit de grote hal, de keuken met eethoek, de trap, de slaapkamer van de ouders, de kamer van Buzz, twee badkamers en een berging.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

3 Reacties

 1. Ik ben 3 dec. Jarig en heb deze gevraagd. (Ik krijg hem ook) echter, hoe teleurstellend, hij is uitverkocht! Worden deze weer op tijd aangevuld?
  Ik hoor graag van u.

  Reageer
  • Ik hoop van wel, maar vrees van niet. Je zou de voorraad van de LEGO Stores in de gaten kunnen houden.

   Reageer
 2. Bedankt voor de update! Gelijk maar gedaan :).

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten