LEGO Ideas 21334 Jazz Quartet kopen? Vanaf vandaag beschikbaar met dubbele VIP-punten

LEGO LEGO Ideas

We toonden jullie onlangs al de eerste beelden van LEGO Ideas 21334 Jazz Quartet, maar inmiddels is het ook tijd voor de officiële onthulling. De set heeft een adviesprijs gekregen van €99,99 en krijgt op 28 juni een exclusieve VIP-voorverkoop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. Tot en met donderdag 30 juni ontvang je bovendien ook nog eens dubbele VIP-punten. Vanaf 1 juli is de 42ste LEGO Ideas-set beschikbaar voor iedereen.

  • Setnummer: 21334
  • Naam: Jazz Quartet
  • Thema: Ideas
  • Aantal stenen: 1606
  • Afmetingen: 20 cm hoog, 43 cm breed en 16 cm diep
  • Prijs: €99,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum: 1 juli 2022
  • VIP-voorverkoop: 28 juni 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 18+

LEGO Ideas 21334 Jazz Quartet

De set bestaat uit 1606 stenen en is 20 cm hoog, 43 cm breed en 16 cm diep. LEGO Ideas 21334 Jazz Quartet is een cool cadeau voor jezelf en een prachtige verrassing voor andere jazz- en muziekliefhebbers in je leven. Het model bevat een pianist, bassist, trompettist en drummer in dynamische poses, plus gedetailleerde bouwbare modellen van hun instrumenten: een vleugelpiano, contrabas, trompet en drumstel. Wanneer alles af is, kun je zelf bepalen hoe je het kwartet op het podium zet.

LEGO Ideas 21334 Jazz Quartet geeft kopers ook de optie om samen met drie anderen te bouwen. Er zijn vier handleidingen beschikbaar voor de verschillende bandleden. In een van de boekjes is er daarnaast een interview te lezen met de fan die de set heeft bedacht en de LEGO-ontwerpers ervan.

Originele project

Het Jazz Quartet werd door Hsinwei Chi oorspronkelijk ontworpen voor de LEGO Ideas-wedstrijd ‘Music to your ears!’. In de zomer van 2020 behaalde het kwartet de tweede plaats achter winnaar ‘Daft Punk’. Chi liet zich hierdoor niet afschrikken. Hij voegde een podium toe aan zijn ontwerp en lanceerde het idee als een los project, dat nu als LEGO Ideas 21334 Jazz Quartet verschijnt.

De ontwerper besloot het Jazz Quartet samen te stellen uit een piano, trompet, bas en drums. Ieder instrument wordt gekoppeld aan een van stenen gebouwde muzikant, gekleed in een typische jazzoutfit. Het is daarnaast mogelijk om de personages los van elkaar te presenteren.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten