LEGO Ideas-ontwerper bouwt iconische bus van het A-Team na

LEGO LEGO Ideas

A-Team is zonder twijfel een van de meest iconische televisieseries uit de jaren ’80 en eigenlijk begint het tijd te worden voor een serieuze LEGO-set. In het verleden hebben al meerdere Ideas-projecten de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt, echter heeft LEGO het thema vooralsnog links laten liggen. Mogelijk heeft dat te maken met Playmobil, die al wel een replica van de A-team bus op de markt heeft gebracht. Het stopt ontwerpers desondanks niet om nieuwe LEGO Ideas-projecten in te dienen en het laatste A-Team-ontwerp is afkomstig BrickBrotherz.

LEGO A-Team

Na het bekijken van een aantal kleinere ontwerpen van het busje, besloot hij om een grotere versie te creëren. Na enkele maanden van onderzoek, planning, bouwen en aanpassen, heeft ie eindelijk het gewenste resultaat gerealiseerd: een collectorversie van het A-Team busje dat uit ongeveer 1300 stenen bestaat. De set wordt geleverd met minifiguren van “Hannibal” Smith, B.A. Baracus, Templeton “Faceman” Peck en “Howling Mad” Murdock. Je stem uitbrengen op de set doe je hier.

Leuke details en functies van de set zijn:

 • Alle deuren en luiken kunnen open
 • Functionele schuifdeur
 • Gedetailleerde V8-motor onder de motorkap.
 • Dak kan worden verwijderd om een gedetailleerd interieur te onthullen, compleet met stoelen, opnameapparatuur en dashboard
 • Zonnedak

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

9 Reacties

 1. I love it when a van comes together.

  Reageer
  • Shut up you fool and take my money!

   Reageer
 2. Stiekem had ik allang verwacht dat ze met een dergelijk model zouden komen,
  dat Playmobil ook een A-team Van heeft maakt toch niets uit?
  Playmobil heeft ook de DeLorean en volgens mij ook een Ecto-1 en die heeft Lego ook uit gebracht, misschien een idee om ook K.I.T.T. uit te brengen?
  Kan ik mijn verzameling verder compleet maken 🤪

  Reageer
  • Ik kan haast niet wachten

   Reageer
 3. Bluebrixx levert al een tijdje een gelijksoortige ’the A-team van’.

  Reageer
 4. Overigens, LEGO heeft het thema niet helemaal 100% links laten liggen. Het zit in Dimensions.

  Reageer
 5. Deze topper is bij bluebrixx te koop als “American Van”.

  https://www.bluebrixx.com/de/bluebrixxspecials/103217/American-Van-BlueBrixx-Special

  Reageer
 6. Ik had graag max verstappen set willen waar zijn die te krijgen

  Reageer
 7. IK hoop dat deze Lego project in het echt wordt uitgebracht. Het zal wel een mooie eerbetoon zijn voor deze tv serie. Alleen vraag ik mijn waarom is het nog nooit zo ver van gekomen. En als ze volgend jaar willen uitbrengen. Dan is het dan ook een mooi gelegenheid. Want dan bestaat deze tv serie 40 jaar. Een mooie eerbetoon kun je niet krijgen. En als hij uitkomt. Dan ga ik hem beslist kopen!

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten