LEGO Ideas-project The Opera ontvangt in slechts 48 dagen 10.000 stemmen

LEGO LEGO Ideas

We schrijven geregeld over succesvolle LEGO Ideas-projecten en ook vandaag heeft er weer een pareltje de reviewronde bereikt: The Opera. Het is dan ook niet verrassend om te zien dat het prachtige operahuis van de Zuid-Koreaanse ontwerper Jiwoon Seon slechts 48 dagen nodig had om de support van 10.000 gebruikers te ontvangen. LEGO gaat later dit jaar een beslissing nemen of de set ook daadwerkelijk in productie wordt genomen. Bekijk hier alle LEGO Ideas-sets die door het Deense bedrijf zijn uitgebracht.

LEGO Ideas – The Opera

The Opera bestaat uit 2999 stenen en is opgebouwd uit twee verdiepingen met als middelpunt de grote zaal. De set heeft een schitterend uiterlijk met als middelpunt het glanzende engelenbeeldje tussen de spitse daken. De rode borden die voor het gebouw en aan de straatlantaarns hangen heten bezoekers welkom in ‘The Opera’.

In de lobby op de eerste verdieping hangen luxe kroonluchters en aan beide zijden een trap naar de grote zaal. De lobby op de tweede verdieping is voorzien van kaarsvormige lampen aan de muur en witte marmeren vloeren. Tenslotte bestaat de grote zaal uit een podium en zitplaatsen voor het publiek als één geheel.

Op de eerste verdieping van de grote zaal zien we het met rode luxueuze gordijnen versierde podia, de orkestbak en de zitplaatsen voor het publiek. De tweede verdieping van de grote zaal bevat logeplaatsen (privé-zaal), zitplaatsen voor het publiek en kroonluchters aan het plafond.

De voorzijde van ‘The Opera’ is verdeeld in verdiepingen, zodat de binnenkant per verdieping zichtbaar is. De achterzijde kan worden geopend om de grote zaal te tonen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

1 Reactie

  1. Zal toch geen zin hebben.. Lego kiest toch geen modulair building ideas helaas

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten