LEGO Inside Tour krijgt The LEGO System House 4000034 als exclusief cadeau

LEGO

De exclusieve LEGO Inside Tour 4000034 The LEGO System House is onthuld. In de database met LEGO-instructies werd de nieuwe set door Brickset gespot. De set zal niet los worden verkocht, maar als cadeau worden gegeven aan degenen die deelnemen aan een van de exclusieve LEGO inside Tour-evenementen die plaats zullen vinden in 2019.

The LEGO System House 4000034

Mocht je niet het geld of de kans hebben gehad om bij LEGO achter de schermen te kijken? Download dan het document met de bouwinstructies, waarmee je de vereiste stenen los kan aanschaffen om de LEGO Inside Tour 4000034 The Lego System House-set alsnog zelf te bouwen.

→ Lees ook: LEGO 40346 LEGOLAND Park uitgebracht

Het LEGO System House werd in 1958 gebouwd als een administratief gebouw om ruimte te bieden voor de internationale activiteiten van het bedrijf, een locatie voor het tonen van nieuwe producten en als inspiratiecentrum nadat Godtfred Kirk Christiansens hierom vroeg. Het gebouw moest de onbeperkte mogelijkheden van de LEGO-filosofie weerspiegelen. Deze set is op de opening van het System House gebaseerd, waarbij de verkoopmedewerkers naast de vlag van het land staan die ze vertegenwoordigden.

In 1961 werd een deel van het gebouwd uitgebreid met een bovenverdieping. Tegenwoordig kennen we de locatie als het LEGO Ideas House. Het LEGO Ideas House huisvest een niet-openbaar museum dat exclusief is voorbehouden aan LEGO-medewerkers en geselecteerde bezoekers.

Voor deze set heeft LEGO ook een 3D-object gemaakt. Het betreft een arm van een tekentafels, maar de onderdelen zijn inbegrepen om de arm te bouwen van traditionele LEGO-stenen. De set wordt daarnaast geleverd met maar liefst 29 stickers en 10 minifiguren, die geïnspireerd lijken te zijn door de belangrijkste leden van de familie en het management van de LEGO Group. Het interieur bestaat uit een werkruimte met een bureau en een tekentafel in een kantoor, evenals een conferentieruimte.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten