LEGO introduceert Build Together-functie in Bouwinstructies-app om samen een set te bouwen

LEGO

LEGO heeft vandaag een nieuwe Build Together-functie aan de Bouwinstructies-app toegevoegd. De functie is momenteel nog in bèta en maakt het mogelijk om met meerdere mensen een bepaalde set te bouwen. Er kunnen maximaal 5 mensen aan een set werken en ieder persoon moet de app op zijn of haar smartphone/tablet installeren. Er zijn momenteel zes sets die de Build Together-functie ondersteunen:

LEGO Build Together

LEGO Fan Dominik Brachmanski uit Duitsland is het brein achter het idee, dat nu wereldwijd wordt uitgerold als een bètaversie met het doel om te testen en waardevolle inzichten te verzamelen over hoe deze interactieve ervaring kan worden geoptimaliseerd, voordat het mogelijk wordt opgeschaald en meer producten worden toegevoegd. De ervaring ondersteunt momenteel zes LEGO-sets (met meer op komst) en zal beschikbaar zijn in alle talen die worden ondersteund in de LEGO Bouwinstructies-app. De functie zal voorlopig alleen worden gepromoot voor Engelstalige markten.

Build Together is geschikt voor een groep bouwers van maximaal vijf personen. Elke bouwer heeft zijn eigen apparaat nodig, een smartphone of tablet met een actieve internetverbinding om de Bouwinstructies-app te downloaden, als ze deze nog niet geïnstalleerd hebben. Het team zal een van de Build Together-sets nodig hebben om verbinding te maken met een sessie. De spelers moeten de QR-code op het fysieke bouwinstructieboekje scannen om zich als team aan te sluiten. Zodra iedereen zich bij de sessie heeft aangesloten, kunnen ze samen gaan bouwen.

De Build Together-functie personaliseert de stappen voor elke verbonden bouwer en zal nieuwe taken geven zodra ze er een hebben voltooid. Tijdens het bouwen krijgt iedereen de opdracht om een mini bouwwerk door te geven aan een van de andere bouwers, zodat zij het verder kunnen bouwen. Uiteindelijk zal het uiteindelijke model precies hetzelfde zijn als wanneer het op de traditionele manier was gebouwd.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten