LEGO komt in 2021 mogelijk met LEGO Collectible Minifigures: Looney Tunes

LEGO LEGO Looney Tunes

LEGO is volgens het doorgaans goed geïnformeerde Brick Fanatics van plan om in 2021 een nieuwe LEGO Collectible Minifigures-serie uit te brengen met Looney Tunes als thema. LEGO Collectible Minifigures biedt een mix van gelicentieerde en niet-gelicentieerde minifiguren in de vorm van de zogeheten blind bags, waarbij je niet weet welk minifiguur er in de verpakking zit.

LEGO Looney Tunes

Looney Tunes zal mogelijk een van de gelicentieerde LEGO Collectible Minifigures-series zijn in 2021 en het zou voor het eerst zijn dat de geanimeerde personages in LEGO-vorm verschijnen. Warner Bros. begon in 1930 met het produceren van zijn Looney Tunes-cartoons en introduceerde eind jaren dertig het beroemdste personage: Bugs Bunny. Sindsdien zijn de personages verschenen in honderden animatiefilms, speelfilms, games en pretparkattracties.

De minifiguren van het LEGO Ideas-project Bugs Buny’s House.

Het Deense bedrijf is in het verleden verschillende samenwerkingen aangegaan om van populaire merken een Collectible Minifigures-serie te maken, waaronder twee Disney- en The Simpsons-series. Looney Tunes lijkt zich hier bovendien perfect voor te lenen met wereldberoemde personages zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Elmer Fudd, Tasmanian Devil, Sylvester the Cat, Tweety, Porky Pig, Marvin The Martian, Road Runner, Wile E. Coyote en nog heel veel meer.

Het is in ieder geval duidelijk dat LEGO achter de schermen keihard werkt aan nieuwe projecten. In de afgelopen weken kon je al lezen dat er in 2020 nog verschillende grote sets zullen verschijnen:

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten